www.casa.moodfactory.ro is online!

Posted by on August 19, 2009 at 4:16 pm.

Lately we have been busy developing an affordable housing concept that would hopefully encourage those who would like to build a home do so, even during this financially unstable time. You can check out the “ideal home” project here.

Tocmai am lansat o noua zona a site-ului nostru, casa.moodfactory.ro ! Este dedicata prezentarii unui nou concept de proiectare de locuinte cu costuri reduse pe care l-am dezvoltat in ultimele luni. Pe scurt este vorba de un proiect de casa conformata cat mai economic, atat din punct de vedere spatial, cat si al materialelor folosite, fara insa a face rabat la confortul final. Am propus diverse alcatuiri constructive, fiecare cu avantajele financiare proprii si am dezvoltat mai multe modele, bazate pe aceleasi planuri ale casei.

Ideea de a propune un astfel de concept ne-a venit cand am vazut ce se intelege in genere prin “case ieftine” si prin site-uri de case ieftine. Pe de o parte proiectele tip prezentate pe astfel de site-uri sunt ieftine, dar de o calitate a proiectarii indoielnica si, sa nu uitam, sunt reutilizabile, asa ca o locuinta va arata la fel cu sute altele si nici macar nu va fi “de vis”. Pe de alta parte, ceea ce se poate gasi pe piata ca locuinta ieftina arata ieftin. Finisajele sunt de slaba calitate, detaliile nu sunt atent executate, intr-un cuvant economia se face prin ciupituri care intr-un final se vad. Daca insa de la bun inceput proiectul este inteligent, fara spatii pierdute, rational conceput ca structura si cu finisaje care arata interesant fara a fi scumpe sau complicat de aplicat, economia este una sanatoasa.

Va invitam sa vizitati site-ul si sa priviti varietatea de solutii care pot fi obtinute folosind principiile propuse de noi:

2 Comments

  • Alex says:

    Foarte interesant…
    Ar fi frumos daca ati putea sa puneti si niste randari din interior sa ne putem da mai usor seama de spatiu.

  • miruna says:

    multumim! suntem in curs de realizare a randarilor de interior, asa ca vor aparea cat de curand, inclusiv pe site casa.moodfactory.ro!
    va rugam reveniti!

Trackbacks / Pingbacks

Leave a Reply